The House Logo

1 KG Year of the Horse 2014

€ 1 170,00

Momenteel niet verkrijgbaar

Beknopte omschrijving:

De 2014 1 kg Australische Zilveren Horse Coin zijn de nieuwste toevoeging aan de Perth Mint's Lunar Series 2 en bevat een nieuw ontwerp ter herdenking van het Chinese jaar van het paard.

Deze munten vieren het nieuwe Lunar jaar met de afbeelding van grazende paarden. Naast de paarden vinden we de Chinese inscriptie voor 'paard' terwijl we onder het dier de woorden 'year of the horse' terugvinden.

De weerzijde van elke 2014 1 kilogram Australische Zilveren Horse Coin bevat een illustratie van Ian Rank-Broadley. De koningin staat in profiel en draagt een tiara. Het gewicht, zuiverheid, mintjaar en face value worden onderaan de munt vermeld.

Specificaties:

Herkomst: Australië
Metaal: Zilver (32,15 Troy Ounce)
Jaar: 2014

Onze Populairste producten

De prijzen op de website worden elke minuut aangepast aan de hand van de huidige goudprijs en dollarkoers. Alle goudprijzen zijn in euro. Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen gouden munten kopen of goudstaven kopen.

De online verkoop bij The House valt ongeveer samen met de opening van de goudmarkten. Namelijk tijdens weekdagen tussen 9u en 17u. De goudverkoop is volledig vrijgesteld van belastingen (0% BTW).

Copyright © 2024 - The House NV | Niets op deze site is individueel beleggingsadvies
0