The House Logo

Zilveren munten

Investeren in edelmetalen is al verscheidene jaren sterk in opmars. Slimme investeerders kiezen eerder voor de zekerheid van fysieke zilveren munten, dan voor de relatieve onzekerheid van hun spaargeld op de bank. Beleggen in edelmetalen is de verstandigste keuze om een deel van je kapitaal veilig te stellen. Vandaag bieden we u bij Silver Fund een mooie selectie aan van de zuiverste bullion munten. Bij ons vindt u geen exclusieve verzamelmunten met een oninteressante marge boven de spot, maar enkel de meest interessante investeringsmunten aan de beste prijs. U kunt dus investeren in vertrouwen. En dat is waar het bij Silver Fund allemaal om draait.

Alle muntprijzen op onze website zijn inclusief BTW en worden elke minuut automatisch aangepast aan de actuele wereldwijde zilverkoers. De prijs die u betaalt, wordt vastgelegd op het effectieve moment van de bestelling.

Zilveren munten

99 producten gevonden

Interessante voordeelpakketten: tubes en monsterboxen

Plan je een investering in zilveren munten? Dan ben je bij Silver Fund aan het juiste adres.

In de webshop van Silver Fund vindt je enkel de interessantste investeringsmunten. Bovendien geniet je van mooie kortingen als je zilver aankoopt per tube of per monsterbox. Doorgaans hebben we steeds tubes en monsterboxen van de populaire Wiener Philharmoniker, Maple Leaf of Silver Eagle rechtstreeks uit voorraad leverbaar!

Ontdek dus snel onze laagste prijzen voor bullion munten en laat je overtuigen door onze korte levertermijnen.

Shop handig, snel en voordelig in onze webshop of kom langs in 1 van onze winkels indien u begeleidend advies wenst bij uw aankoop van zilveren munten. Met winkels in Brussel, Gent, Sint-Niklaas en Kortrijk is er beslist een winkel bij u in de buurt.

BTW-margeregeling bij aankoop van zilveren munten

Alle productprijzen op www.silver-fund.be zijn inclusief BTW. De prijs die u ziet, is dus de prijs die u betaalt.

Zilveren beleggingsmunten of bullion munten vallen onder de BTW-margeregeling doordat ze ook een zekere verzamelwaarde hebben. Daardoor worden ze door onze overheid beschouwd als verzamelobjecten. Concreet houdt de margeregeling in dat bij de levering van zilveren munten slechts BTW verschuldigd is op de winstmarge van Silver Fund in plaats van over de volledige verkoopwaarde van de munten.

Dit grote voordeel zorgt er voor dat beleggen in fysiek zilver munten daardoor de goedkoopst mogelijke manier is van investeren in zilver. Voor zilveren baren geldt dit gunstige BTW-tarief niet. Daarom ook dat u enkel zilveren investeringsmunten in onze selectie zal terugvinden en geen zilveren baren of zilverstaven.

Een belangrijke voorwaarde/gevolg voor de toepassing van de margeregeling is dat het in rekening gebrachte bedrag aan BTW niet op uw factuur vermeld is.

Heeft u vragen over het aankopen van zilver? Meer informatie vindt bij onze 'klantenservice'-pagina's, Maar uiteraard kunt u ons steeds vrijblijvend contacteren met uw vraag of langskomen in 1 van onze winkels.

Copyright © 2024 - The House NV | Niets op deze site is individueel beleggingsadvies
0