COVID-19: Boek een afspraak

Goudstaven kopen aan de beste prijs

U wilt goudstaven kopen aan de beste prijs in België? Koop uw goudbaren dan online, veilig en snel, via onze webshop.

Bij The House kunt u aankopen in vertrouwen. De verzending van uw pakket is immers 100% verzekerd, zowel via UPS als via privé-koerier. Kiest u voor privé-koerier, dan kan u zelf de tijdstip en datum van de levering kiezen.

Uiteraard kan u tijdens uw bestelling ook kiezen om uw pakket zelf te komen afhalen in 1 van onze winkels.

De online verkoop valt samen met de opening van de goudmarkten. Namenlijk tijdens werkdagen tussen 9u en 17u.

100 gram goudstaaf

Levertijd: 2 à 3 weken
Deze goudbaar weegt 100 gram en is geslagen in 99,99% puur goud. Daarmee is het één van de meest verkochte goudbaren in ons gamma. Net zoals alle gouden baren is ook deze goudstaaf vrijgesteld van BTW en dus een zeer interessante investering.

Prijs: €5 056,00

Heavy Metal: Alles wat je moet weten over beleggen in goud

Een jaar na het verschijnen van zijn eerste boek “God dobbelt niet op de beurs – Beter beleggen voor een beter leven”, dat inmiddels aan zijn vierde druk toe is, stelt Jan Longeval zijn nieuwe boek voor: Heavy Metal – Alles wat je moet weten over beleggen in goud.

Jan Van Cutsem, eigenaar van The House Gold & Silver, vond het bijzonder fijn dat hij zijn zijn kennis over beleggen in goud delen met Jan Longeval.
“Als zaakvoerder van The House kom ik dagelijks in contact met mensen die de waarde van deze langetermijninvestering begrijpen. Goud verdient een rechtmatige plaats in elke portefeuille. Het vormt een veilige haven, een stabiele tegenhanger voor andere beleggingen, een bescherming tegen inflatie en financiële crisissen. Ik zal mijn klanten met plezier dit naslagwerk aanraden!”


Prijs: €28,50

1 kg goudstaaf

Koop deze goudbaar van 1000 gram aan de beste prijs en in alle vertrouwen. De gouden baren hebben een zuiverheid van .9999 waardoor u zeker kan zijn van een duurzame investering. Diverse leveranciers: Umicore, Swiss Bank, UBS, Valcambi

The House verkoopt enkel goudbaren die de internationale standaard 0.9999 hanteren. De kwaliteit van deze baren wordt wereldwijd erkend. Hierdoor kunnen de staven eenvoudig en zonder extra analyse verhandeld worden.

Prijs: €49 860,00

20 gram goudstaaf met certificaat

Leverbaar binnen 7 dagen!

20 gram goud mét certificaat voor de scherpste prijs kopen? Dat doe je bij The House en in de vorm van een 20 gram goudbar. De gouden staafjes van Umicore zijn geslagen in 99,99% puur goud. Vrijgesteld van BTW!

Vanaf nu verkrijgbaar met certificaat! 

Prijs: €1 043,00

250 gram goudstaaf

levertijd: 2 weken

Deze Umicore goudbaar weegt 250 gram en is geslagen in 99,99% puur goud. Daarmee is het één van de meest verkochte goudbaren in ons gamma. Net zoals alle gouden baren is ook deze goudstaaf vrijgesteld van BTW en dus een zeer interessante investering.

Prijs: €12 590,00

Objects of War: Currency in a Time of Conflict

Dr. Kevin Clancy, directeur van the Royal Mint en president van de British Numismatics Society heeft een boek uitgebracht 'Objects of War: Currency in a Time of Conflict'. Dit boek biedt op een laagdrempelig manier een aantal van de belangrijkste thema's aan bod die geld en oorlog hebben gedefinieerd.
Prijs: €31,95

5 gram goudstaaf met certficaat

Direct leverbaar! Leverancier: Tony Goetz

De staafjes van Umicore - 5 gram -  hebben een uitstekende reputatie en worden vooral gekocht door mensen die echt willen fragmenteren. Op zoek naar een product om te starten met een kleine investering in goud? Kies dan voor deze goudbar van 99,99% puur goud.

Vanaf nu te verkrijgen mét certificaat! 

Prijs: €266,25

Alle vermelde prijzen bevatten reeds de premie. De prijs die u ziet, is de prijs die u betaalt.
Op goud betaalt u 0% BTW.

Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen gouden munten kopen of goudstaven kopen.

Door een deel van de portefuille in goud te beleggen, vormt zich een sterke fundering die de waarde van uw portefuille gegarandeerd verstevigt.

In dit opzicht vinden vele adviseurs een goudbelegging nuttig binnen de context van een goed gespreide beleggingsportefeuille die meestal alleen uit aandelen en obligaties bestaat. Niet zozeer om er supersnel een superhoog rendement van te halen, maar veeleer als een soort verzekering tegen economisch onheil, zoals de schuldencrisis en de zwakke macro-economische toestand van vandaag.

Heeft u vragen over het aankopen van goud? Meer informatie vindt bij onze 'klantenservice'-pagina's, Maar uiteraard kunt u ons steeds vrijblijvend contacteren met uw vraag of langskomen in 1 van onze winkels.