The House Logo

Op afspraak werken is makkelijk. Voor u en voor ons.

Heb je een verzameling Amerikaanse muntstukken?

Jan is expert en deelt zijn kennis graag met jou!

Onze Populairste producten

De prijzen op de website worden elke minuut aangepast aan de hand van de huidige goudprijs en dollarkoers. Alle goudprijzen zijn in euro. Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen gouden munten kopen of goudstaven kopen.

De online verkoop bij The House valt ongeveer samen met de opening van de goudmarkten. Namelijk tijdens weekdagen tussen 9u en 17u. De goudverkoop is volledig vrijgesteld van belastingen (0% BTW).

Fysiek goud of zilver kopen en verkopen aan de beste prijs

Bij The House kan u te allen tijde terecht voor de aan- en verkoop van uw gouden en zilveren munten en staven. Op onze real time prijslijst kan u de prijzen terugvinden van de meest courante gouden en zilveren muntstukken en baren.

Deze prijslijst toont de netto prijzen, zonder verborgen kosten.
Deze prijzen worden gehanteerd in al onze kantoren.

Bekijk onze prijslijst
Goud Zilver

U wilt goud of zilver verkopen?

1. Maak een afspraak
U kan makkelijk en snel online een afspraak maken in één van onze kantoren te Brussel, Gent, Sint-Niklaas of Kortrijk. Al onze kantoren bevinden zich in het centrum van de stad en zijn makkelijk bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer.
2. Vrijblijvende waardebepaling
We bepalen gratis de waarde van uw juwelen. Gouden of zilveren munten en/of baren worden aan het loket nagekeken op kwaliteit en echtheid. We hanteren steeds de prijzen weergegeven op onze online prijslijst.
3. Overgaan tot verkoop?
Prima! U toont uw identiteitskaart en geeft uw bankgegevens door. Wij maken een aankoopbewijs op waarvan u een kopie mee naar huis krijgt. Cash betalingen mogen slechts tot maximum 500 euro. Wanneer het bedrag hoger is, zal de betaling altijd via bankoverschrijving gebeuren. Indien mogelijk zal het bedrag via instant-betaling worden uitgevoerd binnen de 24u.

Bij The House kan u terecht voor verkoop van gouden en zilveren munten, staven en juwelen. Op onze prijslijst kan u alle courante munten vinden die we van u aankopen met bijhorende aankoopprijs. Uiteraard hebben we ook interesse in uw antieke of authentieke historische munten.

Kom langs in één van onze winkels met uw muntenverzameling!

Onze werkwijze

Verzekerde verzending

Bewezen expertise

Gratis levering vanaf €25.000

Onze Winkels

The House Brussel
Elisa Van Cutsem
Keizerinlaan 68
1000 Brussel
Telefoon
+32 (0)2 514 01 70
E-mail
brussel@the-house.be
Openingsuren
Maandag tem donderdag: 10u - 17u

Opgelet!
Tijdens de krokusvakantie is onze winkel te Brussel gesloten op volgende dagen:

- Maandag 12/2
- Dinsdag 13/2
- Woensdag 14/2
- Donderdag 15/2
The House Gent
Jan Van Cutsem
Franklin Rooseveltlaan 90
9000 Gent
Telefoon
+32 (0)9 224 21 30
E-mail
gent@the-house.be
Openingsuren
Ma tem Do: 10u - 17u
Vrij: gesloten

Kantoor Gent zal gesloten zijn op:
- donderdag 20/06/24
- donderdag 27/06/24
- van 22/07/24 t.e.m. 26/07/24
The House Sint-Niklaas
Suzy Van Impe
Grote Markt 53
9100 Sint-Niklaas
Telefoon
+32 (0)3 766 43 34
E-mail
stniklaas@the-house.be
Openingsuren
De winkel is gesloten op maandag 12/02/2024.
The House Kortrijk
Jan Van Cutsem
Rijselsestraat 55
8500 Kortrijk
Telefoon
+32 (0)56 37 14 41
E-mail
kortrijk@the-house.be

De scherpste live prijzen

Courante munten op voorraad

4 winkels, vlot bereikbaar

Discrete afhaling

The House, a family affair

Jan Van Cutsem zette de stap naar ondernemerschap op 28 juni 2002 en startte daarmee het succesvolle verhaal van The House. The House groeide uit van een kantoortje binnenshuis tot een firma met 5 kantoren in Brussel, Sint-Niklaas, Gent, Kortrijk, Melun (FR) én een bloeiende online shop.

Bovendien wenst hij met de komst van zijn dochters in het bedrijf de band van vertrouwen tussen hem en de markt nog te versterken.

Meer lezen
De familie Van Cutsem

Beleggen in goud

Door een deel van uw portefeuille in goud te beleggen, bouwt u een sterke fundering die de waarde van uw portefeuille gegarandeerd verstevigt. In dit opzicht vinden vele adviseurs een goudbelegging nuttig binnen de context van een goed gespreide beleggingsportefeuille die meestal alleen uit aandelen en obligaties bestaat. Niet zozeer om er supersnel een superhoog rendement uit te halen, maar veeleer als een soort verzekering tegen economisch onheil, zoals de schuldencrisis en de zwakke macro-economische toestand van vandaag.

Goud zit sinds begin jaren ’80 in een zogenoemde ‘bear-market’. Na de grote inflatie van eind jaren ‘70 steeg de goudprijs naar een recordhoogte van maar liefst $887 per ounce. Na een dip in 2001, klom koers terug naar een enorm hoogtepunt. Vandaag spreken we gerust van een ‘bull-market’. De duurzame klim is te danken aan het feit dat wereldwijd overheden zich diep in de schulden blijven werken, kredietinstellingen in gevaar komen en het hele financiële systeem onder hoogspanning blijft staan. De toevlucht naar fysiek goud, en ook zilver zet zich enorm door omwille van de aanhoudende eurocrisis.


logo PGCS
logo Royal Canadian Mint
logo The Perthe Mint Australia
logo Umicore
logo NGC
Copyright © 2024 - The House NV | Niets op deze site is individueel beleggingsadvies
0