The House Logo

Au - Canada - Maple Leaf 1 Oz

€ 2 219,00

Momenteel niet verkrijgbaar

Beknopte omschrijving:

De Maple Leaf is een Canadese munt en bestaat uit puur goud (24 Kt.). De Krugerrand en Maple Leaf zijn wereldwijd de meest geliefde investeringsmunten.

Lees meer

Specificaties:

Herkomst: Canada
Gewicht: 31,10 gr.
Metaal: Goud (1,00 Troy Ounce)
Jaar: Variabel
Zuiverheid: 1.0000
Afmetingen: 30 mm x 2,87 mm

Onze Populairste producten

De prijzen op de website worden elke minuut aangepast aan de hand van de huidige goudprijs en dollarkoers. Alle goudprijzen zijn in euro. Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen gouden munten kopen of goudstaven kopen.

De online verkoop bij The House valt ongeveer samen met de opening van de goudmarkten. Namelijk tijdens weekdagen tussen 9u en 17u. De goudverkoop is volledig vrijgesteld van belastingen (0% BTW).

De Maple Leaf is een interessante beleggingsmunt

Deze van herkomst Canadese gouden munt wordt uitgeven door de Royal Canadian Mint. Op de voorzijde van de munt is een esdoornblad afgebeeld, de Maple Leaf is het symbool van Canada, en op de achterzijde van de munt is een beeltenis van Queen Elizabeth II weergegeven. In de loop van de jaren zijn er enkele aanpassingen doorgevoerd in het design.

U kan de gouden Maple leaf vandaag bij ons aankopen per stuk, aan de scherpste prijs én aan 0% BTW.

Bovendien kopen wij graag uw gouden Maple's terug aan op het moment dat u beslist ze terug te verkopen. Waarde Maple leaf goud weten? Klik hier.

Specificaties, zuiverheid en gewicht

De Royal Canadian Munt staat bekend voor zijn 24-karaats zuivere goudmunt. Met een netto goudgewicht van 1 troy ounce (31,104 gram) en een grootte van 30 mm x 2,87 mm is de Maple leaf munt een mooie beleggingsmunt om in te investeren.

Alle onze munten zijn steeds getest op echtheid. - Illustratie kan afwijken van werkelijk geleverd product.

Copyright © 2024 - The House NV | Niets op deze site is individueel beleggingsadvies
0