The House Logo

Uw goud of zilver verkopen aan de beste prijs

Bij The House kan u te allen tijde terecht voor de verkoop van uw gouden en zilveren munten en staven. Op onze real time prijslijst kan u de inkoopprijzen terugvinden van de meest courante muntstukken en baren.

Deze prijslijst toont de netto prijzen die u uitbetaald zou krijgen indien u wenst te verkopen. Deze prijzen worden gehanteerd in al onze kantoren. Er worden dus géén extra kosten zoals administratiekosten of dergelijke aangerekend.
Wees welkom voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw edelmetalen in een van onze kantoren. Boek hier een afspraak.

bekijk alle prijzen
Goud Zilver
Onze werkwijze

Hoe kan ik mijn goud of zilver verkopen?

1

Maak een afspraak in een kantoor in uw buurt.

Onze kantoren bevinden zich in het centrum van Brussel, Gent, Sint-Niklaas en Kortrijk. Via deze link kan u makkelijk en snel online een afspraak inplannen. Onze medewerkers helpen u graag verder en bieden een gratis waardebepaling aan.

2

Gratis waardebepaling

Uw goud of zilver wordt aan het loket gecontroleerd in uw bijzijn. Juwelen worden gewogen op de geijkte weegschaal aan het loket en worden in uw bijzijn getest op echtheid. Gouden of zilveren munten en/of baren worden aan het loket nagekeken op kwaliteit en echtheid. De edelmetalen zullen dus nooit uit uw zicht verdwijnen. Onze medewerker maakt ter plaatse een gratis en vrijblijvende waardebepaling op. Bij The House geldt er geen enkele verkoopverplichting. U beslist wanneer en vooral aan wie u eventueel wilt verkopen.

3

Overgaan tot verkoop?

Prima! U toont uw identiteitskaart en geeft uw bankgegevens door. Wij maken een aankoopbewijs op waarvan u een kopie mee naar huis krijgt. Cash-betalingen mogen slechts tot max. €500. Wanneer het bedrag hoger is dan €500 zal de betaling altijd via bankoverschrijving gebeuren. Indien mogelijk zal het bedrag via instant-betaling worden uitgevoerd binnen de 24u.

4

Bekend en betrouwbaar

U verkoopt uw goud aan The House; een Vlaamse familiale onderneming die al jaren haar sporen verdient in de handel in goud en zilver. De huiswaarden hierbij zijn: betrouwbare en correcte handel met respect voor de klant. Iedereen kent onze stipte reputatie, en dat is uw beste garantie voor een correcte aankoop en uitbetaling van uw munten of sieraden.

Inkoop edelmetalen

The House koopt aan

Gouden juwelen
Oorbellen
Kettingen
Ringen
Horloges
Hangers
Haarspelden
Medaillons
Trouwringen
...
Gouden munten
Maple Leaf
Krugerrand
Napoleon
Sovereign
50 Ecu België
Vreneli
Mexicaanse Pesos
10 Gulden
...
Goudstaven
Umicore
Valcambi
Credit Suisse
UBS
Heraeus
Swiss Bank
Metalor
Degussa
...
Zilveren munten
Philharmoniker
Maple Leaf
American Eagle
Kangaroo
Britannia
The Perth Mint
Canadian Mint
Australian Mint
...
Monsterbox
Philharmoniker
Maple Leaf
American Eagle
Kangaroo

Zilverstaven
Umicore of andere indien zuiverheid van 999
Copyright © 2024 - The House NV | Niets op deze site is individueel beleggingsadvies
0