The House Logo
Over ons

Van een klein kantoortje naar een familiebedrijf met 4 winkels

Gouden familiewaarden

The House Gold & Silver wordt gerund door Jan Van Cutsem en zijn drie dochters Elisa, Emma & Martha. Op 40-jarige leeftijd startte Jan zijn eigen zaak in aan- en verkoop van goud. Slechts enkele jaren later voegde Emma zich bij de zaak en kort nadien volgden ook Elisa en Martha. Samen met het hele The House- team zorgen ze voor de aan- en verkoop van fysiek goud en zilver.

Als familiebedrijf zijn waarden zoals vertrouwen en transparantie ontzettend belangrijk binnen ons beleid. Daarom geloven we zo sterk in het edele product dat dagelijks door onze handen gaat: goud.

Edelmetaal staat voor ons garant voor veiligheid en betrouwbaarheid. Het heeft zich doorheen de jaren reeds bewezen als een tastbaar en standvastig beleggingsproduct. Groot en globaal staan niet meer garant voor efficiënt en betrouwbaar. Daarom gelooft The House in ondernemen op mensenmaat.
Beleggen in edelmetaal is voor ons een zaak tussen mensen.

Onze droom is dat The House Gold & Silver dé plaats is waar u als belegger in vertrouwen kan investeren in edelmetaal. We willen mensen helpen om hun welverdiende spaarcenten veilig te stellen. Goud is veilig, tastbaar en betrouwbaar: een onmisbare fundering in elke beleggingsportefeuille.

Onze tijdlijn

van dan tot nu
2001

Oprichting The House

The House NV werd opgericht door Jan Van Cutsem.
Na meer dan 13 jaar ervaring bij een Amerikaans bedrijf startte Jan zijn eigen onderneming in goudhandel in de woonkamer van zijn huis.

Kantoor verhuist naar Brussel

Het kantoortje binnenshuis werd al snel te klein en Jan besluit te verhuizen naar de hoofdstad van Europa - Brussel!

2007
2008

Uitbreiding van het familiebedrijf

Jan's dochter Emma besluit om mee in de zaak te stappen.

Uitbreiding van het familiebedrijf

Dochter Elisa vervoegt het team.

2010
2011

Uitbreiding van het familiebedrijf

Ook dochter Martha vindt haar weg naar de familiezaak.

2011

Opening The House Brussel

Op 1 oktober 2011 opent onze eerste fysieke winkel haar deuren in Brussel.

Opening The House Sint-Niklaas

19 februari 2012 vierden we de opening van ons kantoor te Sint-Niklaas op de Grote Markt.

2012
2013

Opening The House Gent

Ons kantoor te Gent verwelkomt de eerste klanten op 12 april 2013.

2021

Openings The House Kortrijk

In de zomer van 2021 opent ons vierde filiaal in Kortrijk.

...
Ontdek on ze kwaliteiten.

Waarom kiezen voor The House?

Familiebedrijf met >30 jaar ervaring

Na een carrière van 13 jaar bij een Amerikaanse goudhandelaar stampte Jan Van Cutsem zijn eigen bedrijf uit de grond. The House NV werd opgericht in juni 2002. Vanaf 2008 vervoegden zijn drie dochters het team. Zijn kantoortje binnenshuis groeide in der loop der jaren uit tot een bedrijf met 4 filialen.

Eerlijk en transparant prijzenbeleid

U kan te allen tijde onze online prijslijst raadplegen. Daar ziet u de nettoprijzen. Dat betekent dat er géén transactie- , administratie- of andere kosten worden aangerekend. We zijn eerlijk en open over ons prijsbeleid.

Expert in numismatiek

Jan Van Cutsem nam zijn eerste gouden munt ter hande eind jaren '80. Hij werd in een gekende Amerikaanse firma opgeleid tot numismatieker en was verantwoordelijk voor de Belgische en Europese munthandel. Meer dan eens per jaar bezoekt Jan internationale muntbeurzen om speciale en zeldzame munten te spotten.

Wist u dat The House lid is van het PCGS en NGC? Dat zijn de 2 grootste coin grading company's. Enkel gekende en erkende goudhandelaars kunnen lid worden van deze prestigieuze firma's.

4 fysieke winkels

Bij The House kan u niet alleen online terecht maar ook in onze vier kantoren te Brussel, Gent, Sint-Niklaas of Kortrijk. Al onze kantoren zijn gelegen in het centrum van de stad en zijn makkelijk bereikbaar via het openbaar vervoer.

Verzekerd transport

Online aankopen kan makkelijk en snel. U kan kiezen voor afhaling of voor verzending. Indien u kiest voor verzending wordt uw bestelling naar u gestuurd met een privé transportfirma. U krijgt een trackingcode waarmee u het pakket kan volgen.

Uw bestelling wordt enkel en alleen op uw adres geleverd (niet bij de buren of in een ophaalpunt). Bij een mislukte afleverpoging wordt uw bestelling veilig bewaard tot u contact opneemt met de firma om een nieuwe aflevering in te plannen.

Aankoop, verkoop & advies

Bij The House kan u niet alleen terecht voor aankoop van edelmetalen maar ook voor verkoop of advies.
In onze kantoren kan u langskomen voor meer informatie omtrent uw belegging. Heeft u goud dat u wenst te verkopen? Dan bent u eveneens welkom voor de verkoop van uw edelmetaal.

Copyright © 2024 - The House NV | Niets op deze site is individueel beleggingsadvies
0