The House Logo

Silver Eagle monsterbox 500 zilveren munten

€ 11 673,00

Momenteel niet verkrijgbaar

Beknopte omschrijving:

Ben je van plan zilver aan te kopen in grote hoeveelheden? Overweeg dan deze monsterbox met 500 prachtige American Silver Eagles! De beste manier voor zilverbeleggers om zilver in bulk aan te kopen. De munten verhandeld worden onder de margeregeling en worden daardoor minder zwaar met btw belast.

De zilveren American Eagle munten worden geslagen door de United States Mint en zijn veruit bij de populairste munten op de markt! De groene mintbox van Silver Eagle bevat 500 ounces van 99,9% zuiver zilver.

Gratis levering in de Benelux.

Lees meer

Specificaties:

Herkomst: Verenigde Staten
Gewicht: 15551,74 gr.
500,00 Troy Ounce
Metaal: Zilver
Jaar: 2021

Onze Populairste producten

De prijzen op de website worden elke minuut aangepast aan de hand van de huidige goudprijs en dollarkoers. Alle goudprijzen zijn in euro. Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen gouden munten kopen of goudstaven kopen.

De online verkoop bij The House valt ongeveer samen met de opening van de goudmarkten. Namelijk tijdens weekdagen tussen 9u en 17u. De goudverkoop is volledig vrijgesteld van belastingen (0% BTW).

De Amerikaanse Silver Eagle wordt sinds 1986 geslagen. De American Eagle is een van de meest verkochte zilveren munten ter wereld, voornamelijk door de grote vraag vanuit de Verenigde Staten zelf.

Opgelet: De Silver Eagle is zowel leverbaar in UNC (uncirculated) als in Proof editie. Deze laatste is populair bij muntverzamelaars, terwijl de UNC munt voornamelijk voor investeringen in zilver wordt gebruikt. De versie in onze webshop is de UNC-versie.

Zilveren munten kopen bij Silver Fund

Het grote voordeel van een aankoop van zilveren munten bij Silver Fund is dat alle munten uit onze selectie verkocht worden onder het gunstige BTW-tarief over de marge. Dit betekent dat er geen 21% btw op het hele bedrag wordt verrekend, maar alleen op de winstmarge. Dit mooie voordeel zorgt er voor dat beleggen in fysiek zilver munten daardoor de goedkoopst mogelijke manier is van investeren in zilver.

Prijsgarantie

Alle muntprijzen op onze website zijn inclusief BTW en worden elke minuut automatisch aangepast aan de actuele wereldwijde zilverkoers. Zo heeft u gegarandeerd steeds de meest actuele muntprijs op uw scherm. De prijzen van de munten worden vastgelegd op het moment van de bestelling.

Verzekerde verzending of discrete afhaling in onze winkels

Bij Silver Fund koopt u in vertrouwen. Of u nu kiest voor een levering aan huis of een afhaling in 1 van onze winkels: wij stellen alles in het werk om uw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Bovendien zijn alle verzendingen van zilveren munten 100% verzekerd. Standaard levering gebeuren via UPS. U kunt er echter ook voor kiezen om uw aankoop via onze privé-koerier te laten leveren aan huis op de dag en het uur dat het u het beste past.

Copyright © 2021 - The House NV | Niets op deze site is individueel beleggingsadvies
0