Met het overlijden van de filosoof Etienne Vermeersch verliezen we in Vlaanderen een vrijdenker van formaat. Met succes zette hij zich onder andere in voor de legalisering van abortus en euthanasie. Ook zijn inzet voor de scheiding kerk & moskee en staat mag gezien worden. Hij heeft Vlaanderen mee helpen bevrijden van het juk van de kerk en de CVP/CD&V en al haar zuilen. 
In de mainstream media wordt er blijkbaar minder aandacht besteed aan het feit dat hij de overbevolking van de planeet een ramp vond. Gelukkig is er Doorbraak.be om de mainstream media hierin te verbeteren. Citaat uit de tekst Doorbraak.be : Zelfs als er 100 miljoen Afrikanen naar Europa komen, kunnen wij dat gewoon niet aan als we ook aan hen een basisinkomen moeten uitbetalen. Men schijnt onvoldoende te beseffen wat er op ons afkomt. De asielcrisis die we nu meemaken is maar een fractie van wat er op ons afkomt. Mochten een gewone sterveling zoiets beweren dan zou links dit onmiddellijk klasseren als racisme en fascisme en de persoon brandmerken.
Gelukkig is er de vrijdenker Etienne Vermeesch die ons helpt inzien dat deze ongeziene volksverhuizing van uit Afrika en het Midden-Oosten naar Europa een ramp is. We kunnen zoiets gewoon niet aan. Ondertussen blijven drukkingsgroepen, NGO's, vakbonden, linkse groeperingen, de kerk enz... maar roepen dat Europa de plicht heeft haar deuren open te zetten. U kan daar voor of tegen zijn maar wij, als beschaving gaan daar ten onder aan. 
Tal van problemen komen samen, zoals begrotingstekorten, ecologische problemen, files, criminaliteit, pensioenproblemen, problemen rond de wereldhandel, geopolitieke spanningen, migratie enz... dit kan niet eeuwig blijven duren. 
Zoals Etienne Vermeersch terecht stelt "Men schijnt onvoldoende te beseffen wat er op ons afkomt".
Koop goud en zilver voor het systeem volledig uit elkaar valt.


https://doorbraak.be/etienne-vermeersch-men-schijnt-onvoldoende-te-beseffen-wat-er-op-ons-afkomt/