The House Logo

Turtle 2017 1 troy ounce zilveren munt

€ 53,00

Momenteel niet verkrijgbaar

Beknopte omschrijving:

De Hawksbill-schildpad is een prachtige zeeschildpad afkomstig van de wateren rond Fiji. De Nieuw-Zeelandse Munt introduceerde deze munt in 2010 en produceert deze volgens normen die vergelijkbaar zijn met die van de Amerikaanse Silver Eagle en de Canadese Silver Maple Leaf. Elk jaar blijft het beeld op de voorzijde van de munt hetzelfde.

Een groot verschil tussen deze munt en andere is de beperkte oplage. Hoewel elk jaar meerdere miljoenen Amerikaanse Eagles en Canadese Maple Leaf-munten worden geslagen, hebben deze strak beperkte munten.

Op de voorzijde staat het beeld van een Hawksbill-schildpad die door het warme water van de Stille Zuidzee zwemt. Een kleine strook links van de munten heeft een spiegelachtige afwerking met het woord Turtle erin gegraveerd, terwijl het grootste deel van de voorzijde een matte afwerking heeft om het water van de schildpad te onderscheiden.

Op de achterkant staat het portret van koningin Elizabeth II met de natie van uitgifte, nominale waarde en het jaar van uitgifte (NIEU - Two Dollars - 2017).

Specificaties:

Gewicht: 31,10 gr.
Metaal: Zilver (1,00 Troy Ounce)
Jaar: 2017
Zuiverheid: 1.0000

Onze Populairste producten

De prijzen op de website worden elke minuut aangepast aan de hand van de huidige goudprijs en dollarkoers. Alle goudprijzen zijn in euro. Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen gouden munten kopen of goudstaven kopen.

De online verkoop bij The House valt ongeveer samen met de opening van de goudmarkten. Namelijk tijdens weekdagen tussen 9u en 17u. De goudverkoop is volledig vrijgesteld van belastingen (0% BTW).

Copyright © 2022 - The House NV | Niets op deze site is individueel beleggingsadvies
0