Privacybeleid The House

The House geeft om uw privacy en is toegewijd aan de persoonlijke informatie die u ons verstrekt te beschermen. Dit privacybeleid geldt voor onze e-shop, onze website en onze contactformulieren. Kortom, alle informatie (User Information) verzameld op onze website.The House heeft ten allen tijde het recht om de Privacy Policy bij te werken zonder voorafgaande kennisgeving. Dit privacybeleid werd het laatst geactualiseerd op 04/09/2018

Welke gegevens worden er op onze website verzameld?

 

Contactaanvragen

Gebruikt u ons standaard contactformulier? Dan worden de gegevens die u hierin typt, doorgestuurd via een mailscript naar ons binnendienst. Deze zullen uw vragen bekijken en u hierover telefonisch of via e-mail over antwoorden. De inhoud van het standaard formulier wordt niet opgeslagen in een online database.

Inschrijvingen op onze nieuwsbrief

Als u onze periodieke nieuwsbrief wil ontvangen, kan u zich hiervoor registeren via uw naam en e-mailadres. Deze gegevens bewaren we om op uw vraag periodiek nieuws over de goud- en zilvermarkt te bezorgen. U kunt ten alle tijde terug uitschrijven van deze lijst door op de daarvoor voorzien link te klikken die in elke nieuwsbrief aanwezig is (unsubscribe).

Bestellingen

Bij het plaatsen van een bestelling vragen wij uw contactgevevens en leveringsadres. Deze gegevens worden, naast de inhoud van het winkelkarretje doorgestuurd tijdens het checkout proces. Dit gebeurt eveneneens via een geautomatiseerde e-mail gericht aan onze klantendienst. Uw bestelling wordt eveneens in onze online CRM bewaard opdat wij deze op een deftige manier kunnen verwerken en opvolgen. We bewaren geen creditcardgegevens, rekeningnummers of betaalgegevens van onze klanten in onze CRM. Enkel de status van uw betaling. Na verzending of afhaling van uw bestelling worden de gegevens hiervan gearchiveerd.

Cookies en statistieken

Benieuwd naar welke cookies deze website gebruikt om jouw gebruikservaring te verbeteren? Je kan het hier bekijken.

 

Inzage, correctie en verwijdering van gegegevens

 

The House NV hecht belang aan uw privacy en verbindt zich ertoe om naar best vermogen de bescherming van de persoonsgegevens te waarborgen. De algemene informatie en de productinformatie op deze site is beschikbaar zonder dat er persoonlijke gegevens moeten worden verstrekt. Bij bestellingen en contactopname vragen wij u wel uw persoonsgegevens correct in te vullen. Deze gegevens worden opgeslagen in ons bestand en zullen enkel door The House gebruikt worden om u een orderbevestiging of antwoord te bezorgen en om u occasioneel op de hoogte te brengen van onze activiteiten via e-mail. De gebruiker kan, kosteloos en op verzoek, steeds vragen om zijn persoonlijke gegevens in te kijken, aan te passen, of niet te gebruiken. Daarvoor kan hij zich richten tot info@the-house.be

Recht op inzage en aanpassing

U beschikt over het recht om alle persoonlijke gegevens die we van u verzamelen in te kijken. Als u een bestelling instuurt kunt u deze ook ten allen tijde aanvullen als er eventueel onjuiste of onvolledige gegevens in de originele bestelling zijn verstrekt.

Recht op verwijdering van persoonsgegevens

Ons websitebezoekers hebben ten allen tijde het recht om hun gegevens te laten verwijderen uit onze databases als dat de verwerking van hun lopende bestellingen niet in het gedrang brengt.

Recht op het indienen van een klacht

Indien u van mening bent dat wij uw persoonsgegevens onrechtmatig verwerkt of gebruikt hebben, heeft u het recht een klacht in te dienen bij de Privacycommissie.

Recht om toestemming in te trekken

Elke websitebezoeker waarvan er persoonsgegevens verzameld worden, heeft het recht om zich te verzetten tegen de verwerking van die gegevens. De websitebezoeker moet er zich dan wel van bewust zijn dat hij/zij vb geen reactie meer zal ontvangen op gestelde vragen. Bestellingen zijn echter wel steeds bindend. Meer informatie hierover vindt u in onze algemene- en verkoopsvoorwaarden.

Recht op beperking van verwerking persoonsgegevens

Als u dat wenst, kan u de verwerking van uw persoonsgegevens, hetzij tijdelijk, stopzetten. Bestellingen zijn echter wel steeds bindend. Meer informatie hierover vindt u in onze algemene- en verkoopsvoorwaarden.

Contactgegevens

Koloniƫnstraat 11 - 1000 Brussel (enkel op afspraak)

info@the-house.be

 

Jan Van Cutsem
GSM +32 (0)473 53 55 52

 

Waarom The House?

  • De scherpste live prijzen
  • Courante munten op voorraad
  • 3 winkels, vlot bereikbaar
  • Discrete afhaling
  • Verzekerde verzending