Overzicht van de 1/10 ounce gouden munten

10 ECU gouden munt

Op deze munt ziet u het portret van Koning Boudewijn met onderaan de jaartallen 1930-1990. Deze munt heeft een gouden kern met een zilveren rand. Op de achterzijde ziet u een cirkel met 12 sterren met binnenin de waardeaanduiding 10 Ecu, het jaartal en de kwaliteit q p. 

Prijs: €140,00

Krugerrand Gouden munt 1/10 ounce

De Krugerrand 1/10 troy ounce heeft een gehalte van 22 karaat (Kt.), en bestaat dus niet uit puur goud. Bij deze munt heeft men koper bijgevoegd, om de munt sterker te maken.

Prijs: €148,75

Maple Leaf Gouden munt 1/10 ounce

De 1/10 troy ounce Maple Leaf heeft een gehalte van 24 karaat (Kt.), en bestaat dus uit puur goud.Prijs: €150,00

Alle vermelde prijzen bevatten reeds de premie. De prijs die u ziet, is de prijs die u betaalt.
Op goud betaalt u 0% BTW.

Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen gouden munten kopen of goudstaven kopen.

Door een deel van de portefuille in goud te beleggen, vormt zich een sterke fundering die de waarde van uw portefuille gegarandeerd verstevigt.

In dit opzicht vinden vele adviseurs een goudbelegging nuttig binnen de context van een goed gespreide beleggingsportefeuille die meestal alleen uit aandelen en obligaties bestaat. Niet zozeer om er supersnel een superhoog rendement van te halen, maar veeleer als een soort verzekering tegen economisch onheil, zoals de schuldencrisis en de zwakke macro-economische toestand van vandaag.

Heeft u vragen over het aankopen van goud? Meer informatie vindt bij onze 'klantenservice'-pagina's, Maar uiteraard kunt u ons steeds vrijblijvend contacteren met uw vraag of langskomen in 1 van onze winkels.