Gouden panda munt ( 30 gr. )

€1 346,00

Aantal resterend: 0

De gouden panda is een populaire munt bij verzamelaars omwille van zijn jaarlijks veranderend ontwerp. In 2016 is er overgeschakeld naar het metrisch systeem en weegt de munt 30 gr. Bovendien is deze munt omwille van zijn zuiverheid van 99,9% ook meer en meer gewaardeerd bij de goudbelegger.


  • Gewicht goud: 30 gram
  • Zuiverheid: 99,9% zuiver
  • Afmetingen: 32 mm x 2,7 mm
  • Herkomst: China - Shangai Mint
  • Jaartal: huidig jaartal - andere jaartallen op aanvraag

De gouden panda is een populaire gouden munt

Deze bullion munt is zeer populair bij zowel beleggers als verzamelaars. Het is immers een van de meer exclusieve munten in onze selectie.

De munt  wordt geproduceerd in China sinds 1983. In 2016 is het gewicht veranderd volgens het metrisch systeem. Het ontwerp op de voorzijde van de 30 gr.Panda Goud is gebaseerd op de Chinese Panda, een icoon voor China. Op de achterzijde vindt u de "Temple Of Heaven", samen met het jaar van uitgave en een Chinese slogan die staan voor "het volk's republiek van China".

Een gouden panda munt kopen, kan aan de scherpste prijs bij The House. Per stuk én aan 0% BTW.

Bovendien kopen wij graag uw gouden Panda's terug aan op het moment dat u beslist ze terug te verkopen. De aankoopprijs van uw gouden panda 30 gr. weten? Klik hier.


Specificaties, zuiverheid en gewicht

De Chinese Panda is een zuivere 24-karaats gouden munt. Met een netto goudgewicht van 30 gr. en een grootte van 32 mm x 2,7 mm is deze Chinese munt een mooie beleggingsmunt om in te investeren.


Alle onze munten zijn steeds getest op echtheid. - Illustratie kan afwijken van werkelijk geleverd product.