The House Logo

Opgepast ! Omvolking !

Door: TH / HD - 08-08-2017

Het woord omvolking is misschien nieuw voor u. Concreet houdt dit in dat de overheid een bepaalde bevolkingsgroep aantrekt/verhuist ten nadele van de lokale bevolkingsgroep. Het woord omvolking is op zich erg controversieel, kijkt u maar eens rond op het net. Omvolking is helemaal niet nieuw, het toenmalig communistisch bewind deed aan Russificatie door de lokale (niet-Russische) bevolking aan te vullen met Russische burgers. 


Het Laatste Nieuws bracht op 27/07/2017 volgend artikel "Europa huurt huizen voor vluchtelingen in Griekenland". In praktijk gaat de EU huizen huren voor ongeveer 30.000 vluchtelingen die nu in opvangkampen zijn ondergebracht. Een budget van 93,5 miljoen euro is voorzien. Verder worden de vluchtelingen voorzien van gratis scholing, medische zorg, diverse steun enz... Indien u dit niet gelooft, lees het artikel er op na, link hieronder.


Vanuit Keynesiaans standpunt (=de overheid investeert) is dit een nuttig project. Mijn inziens zijn dit soort projecten oneerlijk naar de lokale bevolking toe, een ontwrichting van de lokale huurmarkt, een aanfluiting van de vrije markt, het onder druk zetten van levensruimte en lokale tradities, om nog maar van criminaliteit niet te spreken.


De open grenzen politiek van de EU wordt steeds duidelijker, verder geflankeerd door een politiek van "vreemd volk eerst". 


Ik kan mij niet van de indruk ontdoen dat het gratis uitdelen van allerlei voorzieningen aan nieuwkomers fout is voor henzelf. En dat dit evenzeer een fout signaal is naar de autochtone bevolking dat zich dagdagelijks hard moet inzetten om allerlei voorzieningen te bekostigen. Maar bon, dit is het beleid van de EU.


De politiek van omvolking zal ons vroeg of laat zuur opbreken door verder uitdijende overheidstekorten, het onder druk zetten van natuurlijke hulpbronnen, het overbelasten van infrastructuur, het verder verdwijnen van levensruimte, het teloorgaan van traditie zoals de Sint, aanhoudende criminaliteit enz...


Het is duidelijk dat de overheid het probleem is geworden en niet wil of kan zorgen voor adequate oplossingen. Wij beleggers in goud en zilver beseffen dat een falende overheid vroeg of laat in elkaar zal klappen of een andere vorm (dictatuur, burgeroorlog,..) zal aannemen en in het kielzog hiervan niet anders zal kunnen dan een monetaire hervorming door te voeren. Papiergeld (fiat money) zal waardeloos blijken...


Copyright © 2024 - The House NV | Niets op deze site is individueel beleggingsadvies
0