The House Logo

Hallo...met Paul ?

Door: TH / HD - 12-02-2016

Het is niet de bedoeling Paul D'hoore ( beleggingsspecialist VTM ) met de grond gelijk te maken.

Door de jaren heen heeft hij zich steeds negatief uitgelaten over goud en steeds positief uitgelaten over aandelen. Dit is zijn goed recht. Vrije meningsuiting is belangrijk.

Op VTM presenteert Paul het programma “de grote geldbarometer”, waar er in zijn “ modelportfeuille ” nauwelijks plaats is voor goud. Er is wel veel plaats voor aandelen en obligaties. Wie zijn tips heeft opgevolgd is er aan voor de moeite en is opgezadeld met een substantieel verlies.

Twee opmerkingen. Paul is beslist geen macro-econoom en gaat volledig voorbij aan de huidige systeemcrisis. Hij gaat gewoon door met het aanbevelen van enkele aandelen in het bijzonder en daarmee is kous af. Wat fout ! Het heeft iets weg van het orkest op de zinkende Titanic, dat bleef maar verder spelen...

Ten tweede, Paul kent te weinig van goud af om met kennis van zaken te spreken. Schoenmaker blijf bij uw leest. Beweren dat goud geen investering is  en goud geen rol meer speelt in het financieel systeem”, is niet meer dan een boutade. Waarom zouden centrale banken zo veel goud aankopen en aanhouden ?

Hieronder een link naar wat Paul zo allemaal heeft gezegd. Oordeel voor u zelf indien zijn voorspellingen zijn uitgekomen...

 

http://nieuws.vtm.be/binnenland/144533-deze-aandelen-raadt-paul-dhoore-aan

 

Men kan niet van alle markten thuis zijn, vastgoed, aandelen, obligaties, edelmetalen, pensioensparen, levensverzekeringen, hotelkamers, opties, whiskey,... Paul weet dit blijkbaar wel allemaal.

Bij The House zijn wij specialist in 1 zaak en dat is goud en zilver.

In gold we trust.

 http://nieuws.vtm.be/search/site/paul%20d%27hoore

 

 

Copyright © 2024 - The House NV | Niets op deze site is individueel beleggingsadvies
0