Voor wie Erik Geenen nog niet kent, hij is de man van de "Groene Petjes". Bij de Nationale Bank van BelgiĆ« (NBB) kennen ze hem bijzonder goed. Reeds 20 jaar zet de man zich volledig in voor een betere behandeling van de aandeelhouders van de NBB. 

 

In een recent interview met de Tijd, geeft hij zijn mening over hoe hij belegt, wat hij denkt over vastgoed en nog veel meer. Werkelijk een interessant artikel. En wat mij betreft, Erik heeft op vele punten volkomen gelijk. Het is zelden dat de reguliere pers een persoon aan het woord laat met een afwijkende mening over geldzaken.

 

Geenen is duidelijk. Van zijn roerend vermogen is 70% belegd in goud. Dit kan tellen als mening. Stel ook vast dat hij niet belegt in producten van de bank. Hij verwacht dan ook dat het vroeg of laat fout afloopt met ons financieel systeem. Dat is ook de mening van The House. Het gemanipuleer van de rente en het bijdrukken van geld zal in een tranendal eindigen. In praktijk dient de rente door de vrije markt ( = wij allemaal ) vastgesteld te worden en niet door een centrale planner. 

 

Doe aan vrij onderzoek en lees het artikel en beslis voor u zelf.

 

 

https://www.tijd.be/netto/dossiers/geldvragen/tien-geldvragen-aan-erik-geenen/10132658.html