Bovenstaande uitspraak is niet van een extreme-rechtse politicus maar van onze eigenste liberaal Herman De Croo. Aldus sprak Herman met HLN. Wie het volledige artikel wil lezen klikt op de link onderaan. Wanneer een liberaal zich uitspreekt over identiteit geeft dit aan dat er iets fout loopt, want identiteit is geen typisch onderwerp voor een liberaal. Voor Herman is de oplossing eenvoudig. Het komt er op neer dat we allemaal een gedeelte van ons loon moeten afstaan aan de mensen in Afrika en  zo  zal de instroom van migranten  stoppen. Zijn uitspraak staat letterlijk in het artikel van HLN. Deze uitspraak geeft aan hoe wereldvreemd politici wel kunnen zijn. De Croo wil het probleem met collectief geld afkopen. Een soort van wereldsolidariteit. Al meer dan 50 jaar pompt de wereld miljarden in het zwarte continent via de overheid, de VN, niet-gouvernementele organisaties enz... en het resultaat is bijzonder pover. Afrika wordt nog steeds gekend door oorlogen, burgeroorlogen, dictaturen, hongersnood, een hoog sterftecijfer, lage scholingsgraad enz... Denken dat ons zuur verdient geld de toestand in Afrika gaat oplossen is waanzin.  

Laat ons even naar Zuid-Korea  kijken. Dit land is in ongeveer drie generaties een industriële grootmacht geworden met een wereldreputatie en dit zonder ontwikkelingssteun. Indien een continent, een volk zich kan opwerken heeft dit in de  eerste plaats te maken met het volk zelf en niet met de financiële steun van derden. Sedert het blank minderheidsregime in Zuid-Afrika onder internationale druk werd gewijzigd in een zwart meerderheidsregime is het resultaat bekend. Zuid-Afrika is het land met de hoogte aantal gevallen van HIV, verkrachtingen en doodslag, per capita in de wereld. Een dramatisch resultaat...

Waar Herman wel een punt heeft is dat de instoom van nieuwkomers funest is voor onze beschaving. Net als het Romeinse rijk slaagt Europa er niet meer in de buitengrenzen voldoende te bewaken. Het resultaat was de instorting van het Romeinse rijk. Europa is een avondland geworden. De migranteninstroom zal en blijft steeds verder gaan tot wanneer de vetpotten in Europa leeg zullen zijn. 

 

Bereid u voor op harde tijden.

 

Denk er aan deel van je portefeuile in goud en zilver om te zetten.

 

 

 

https://www.hln.be/nieuws/binnenland/-de-n-va-is-niet-meer-dan-een-puistje~a7b63cf0/